Екзотични масажи

Екзотични масажи
май 27, 2021 valioto4

С наближаването на топлите дни всички мечтаем за горещи дестинации, релакс, морски бриз и екзотични масажи. В тази статия ще Ви пренесем на невероятни места без да се налага да излизате от града като Ви запознаем с няколко екзотични масажа, които ще Ви отведат на брега на морето и ще отпуснат Вашите сетива.

Поставяме начало на пътешествието със следните екзотични масажи:

  • Балийски масаж – освобождава тялото от мускулното напрежение и натрупания стрес. По време на терапията се използват ароматни масла, които отпускат тялото и сетивата. В края на процедурата кожата е гладка, мека и сияйна.
  • Ломи Ломи хавайски масаж – един от най-древните екзотични масажи, който се използва като лечебна практика. Помага при възстановяване от стари травми, главоболие и умора. Още след първата терапия тялото и душата на човека се чувстват в хармония.
  • Тайландски масаж – традиционият тайландски масаж съчетава йога и медитация. От полза е за хора, които преминават през депресия, емоционално напрежение и психическо натоварване. Основната му цел е да успокои и отпусне тялото от събралата се умора и стрес.
  • Шиацу – шиацу масажът подобрява физическото и енергийно състояние на човешкия организъм. Помага за правилната стойка на тялото, мускулни схващания и кожни нарушения. След процедурата тялото е отпочинало и презаредено с енергия.
  • Ритуал „Удвартана“ – масаж, който се изпълнява при суха и загубила блясъка си кожа. Чрез паста, приготвена от различни билки и масла, се почиства кожата, тонизират се мускулите и се засилва кръвообращението. Този вид екзотичен масаж предотвратява задържането на течности.
  • Азиатска рефлексология – представлява терапия, която се прилага върху ходилата и ръцете чрез специфична техника на палеца. Премахва напрежението и балансира енергията в организма.

За завършек на нашата обиколка от екзотични масажи бихме искали да ви запознаем с:

Азиатски екзотичен масаж на 4 ръце – изпълнява се от двама професионални терапевти, които комбинират движения от балийски, шведски, ломи ломи, хавайски, шиацу и тайландски масаж като техниката се сменя на всеки 10мин.

Екзотичини масажи

Време е за Вашето екзотично приключение без самолетен билет!

Прочетете също: www.marinaspa.bg/anticeluliten-masazh

0 Коментара

Отговор

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*