ПРОЦЕДУРИ В ТУРСКА БАНЯ

ОПИСАНИЕ

ТУРСКА БАНЯ /ХАМАМ/
Ако искате да отстраните токсините, да се пречистите и релаксирате, Вашето място е в единствената по рода си Турска баня – ХАМАМ. В автентичната обстановка ще почувствате топлината на мраморния камък, парата и 100% влажност на въздуха.

ОРИЕНТАЛСКО ПОЧИСТВАНЕ В ТУРСКА БАНЯ – КЕСЕ
Ориенталски пилинг кесе е Традиционната източна процедура за почистване на цялото тяло със специална ръкавица, която премахва мъртвите клетки, стимулира и подобрява кръвообращението. Кожата Ви ще бъде мека и еластична. След почистването следва измиване на тялото с пяна и измиване на косата. Препоръчително е след почистването с кесе да се направи масаж на тялото, тъй като порите са отворени, мускулатурата е релаксирана и удоволствието и ефекта от масажа ще бъде двоен.
45 мин / 59 лв

КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ В ТУРСКА БАНЯ С ГЛИНА ИЛИ ПЯНА
Изпълнен в Турската баня – „Хамам”, класическият масаж, има още по-релаксиращо и премахващо напрежението и стреса въздействие. Високата температура в Хамама и 100 % влажност допринасят за страхотното изживяване. Може да изберете между масаж с глина или пяна, като глината има стягащо кожата действие, а пяната почистващо и хидратиращо.
45 мин/69 лв
60 мин/85 лв

СПЕЦИАЛЕН ХАМАМ РИТУАЛ
Ритуалът започва с почистване на цялото тяло в Турската баня с ориенталска копринена ръкавица – кесе, което премахва мъртвите клетки и почиства кожата. Моментално подобрява кръвообращението и засилва имунната система. Завършва с пенен масаж на тялото и измиване на косата. След процедурата кожата Ви ще бъде по-стегната, гладка и еластична и ще има по-здрав вид, а Вие ще се чувствате като преродени.
60 мин / 89 лв

АБРАЗИВНИ ПИЛИНГИ ЗА ТЯЛО
Чрез пилинг на кожата се спомага за естествената и регенерация, като се премахват излишните мъртви клетки. Обикновено за постигането на този ексфолиращ ефект се използват естествени абразивни частици като утайка от кафе, захар, трици и др.

КАФЕ ПИЛИНГ
Процедурата се извършва в Турската баня, където влажността и температурата на въздуха са високи и спомагат за отпускане на тялото, отваряне на порите и по – дълбока ексфолиация. Пилингът с кафе има антицелулитен и детоксикиращ ефект. Кожата придобива така желаната еластичност и мекота, а кафето придава лек кафеникав отенък. След това със специален мех, пълен с ароматизирана пяна, се прави тонизиращ пенен масаж.
35 мин /59 лв
60 мин / 89 лв

ЗАХАРЕН ЕКСФОЛИАНТ С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
Пилинг процедурата се извършва в турската баня, като се ексфолира тялото с подходящите растителни масла и съставки, които имат способността да премахват токсините и да раздвижват лимфната циркулация. Това прави кожата сияйна и кадифено мека. Процедурата завършва с релаксиращ пенен масаж.
45 мин /59лв
60 мин / 89 лв

ШОКОЛАДОВ МАСАЖ
Релаксираща процедура в Турската баня с чист шоколад
45 мин / 85 лв

МАСАЖ НА СУЛТАНА
Този масаж, наричан още- масаж на Боговете се изпълнява на 4 ръце, в Турската баня с ароматна пяна. Двама терапевти работещи в пълен синхрон създаваизт усещане за велико блаженство и баланс. Пяната има почистващо и хидратиращо действие за кожата.
Тази процедура може да бъде направена с глина и морски водорасли, които имат стягащ ефект.
45 мин / 139 лв

line