МАСАЖИ СЛЕД ФИТНЕС ТРЕНИРОВКИ

ОПИСАНИЕ

СПОРТЕН / ФИТНЕС МАСАЖ
Спортният масаж е една от задължителните процедури, които трябва да си подарява уважаващият себе си спортист, било то професионалист или любител. Той е създаден, за да помогне на атлетите за оптимално бързо и качествено възстановяване след тренировка. Стимулира циркулацията на кръвта, подобрява се обема на движение на ставите, укрепва общото състояние на организма и успешно помага възстановяването и релаксиране на мускулатурата. Има данни, че ако на тялото са необходими 76 часа, за да се възстанови напълно след една сериозна тренировка, то ако се направи спортен масаж, времето за възстановяване се намалява с 2/3 . При спортния масаж се използват специфични бързи и силови похвати.
45 мин / 60 лв
60 мин / 75 лв

ДЪЛБОКОТЪКАНЕН МАСАЖ
Това е масаж, който намалява умората и напрежението в цялото тяло. Той е бавен,силов масаж със специални дълбоки похвати и техники.
60 мин / 79 лв

МЕДИЦИНСКИ / ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ
Медицинският масаж, който се прилага при различни заболявания на опорно-двигателния апарат, има за цел не само лечение, но и превенция. Най-добър ефект има при болки в гърба от различно естество, мускулни схващания, хроничен плексит и т.н. Използва се специален медицински крем.
30 мин / 45 лв
45 мин / 65 лв
60 мин / 80 лв

ВИП МАСАЖ
Авторски масаж, в който се използва комбинация от тайландски масаж, дълбокотъканен масаж и рефлексология на ходилата. Съчетава най – добрите техники за възстановяване на тялото.
60 мин / 89 лв
90 мин/ 119 лв

line