АНТИЦЕЛУЛИТНИ И ОТСЛАБВАЩИ ТЕРАПИИ

ОПИСАНИЕ

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Най – известният и ефективен метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Служи за премахване на подкожния слой мазнини, натрупани под формата на целулитни образувания. Извършва се с помоща на специални техники и масла. Препоръчва се в пакет от 5 или 10 процедури.
40 мин / 55 лв

АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ ЗА ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО С АМПУЛА L – Carnitine
50 мин / 79 лв

ОРИЕНТАЛСКИ АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ
Специален антицелулитен масаж, който се прави в Турската баня с глина или кафе. След затопляне в банята, с масажни техники се нанасят глината или кафето, като едновременно се постига стягащ и моделиращ ефект. За траен резултат се препоръчват не по-малко от 5 процедури.
45 мин / 79 лв

ЛИМФЕН ДРЕНАЖ
Процедурата Лимфен дренаж е изключително мощно средство за усилване на лимфния поток. Стимулира отварянето на лимфните възли и увеличава количеството лимфа, което циркулира в системата почти 20 пъти. Това помага на тялото да се изчисти от токсините и редуцира малки отоци.
30 мин / 49 лв
50 мин / 69 лв

ДЕТОКСИКИРАЩ МАСАЖ С МЕД
Лечебната сила на меда е известна още от древността. Масажът с мед представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на човека. Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм
45 мин / 79 лв
60 мин / 89 лв

line