Екзотични масажи

ОПИСАНИЕ

ЕКЗОТИЧНИ МАСАЖИ И ТЕРАПИИ

АЗИАТСКА РЕФЛЕКСОЛОГИЯ
Терапия, която се изпълнява по рефлексните точки на ходилата, въз основа на китайско традиционно лечение. Подобрява кръвообръщението, премахва напрежението и осигурява енергиен баланс на организма.
30 мин / 49 лв


БАЛИЙСКИ МАСАЖ
Традиционен балийски масаж за премахване на стреса и напрежението. Изпълнява се с ароматни масла за създаване на неповторимо изживяване.
50 мин / 79 лв

ХАВАЙСКИ МАСАЖ ЛОМИ ЛОМИ
Автентичен хавайски масаж, използван като лечебна практика. Работи се предимно с предмишници, рисувайки различни танцувални движения по цялото тяло.
50 мин / 79 лв


ТАЙЛАНДСКИ МАСАЖ
Традиционен тайландски масаж, има за цел да отблокира енергийния поток в тялото. Това е масаж, който се практикува повече от 2500 години и съчетава практики от индийската аюрведа и традиционната китайска медицина и се изполва прилагане на йога пози и разтягане и работа върху енергийните линии, за да се облекчи и премахне стреса и физическото неразположение.

60 мин / 95 лв

ШИАЦУ
Японски масаж, който балансира жизненоважния за тялото енергиен поток чрез натиск с палци, ръце, лакти и китки съгласно практиките в традиционната акупунктура.
50 мин/79 лв

Ритуал „Удвартана
Удвартана е процедура, която се изпълнява със специфична паста, приготвена от аюрведични билки и масла, които почистват кожата, облекчават болките, тонизират мускулите и същевременно засилват кръвообращението, предотвратяват появата на целулит и задържане на течности. Препоръчва се при суха и загубила блясъка си кожа. Изпълнява се в стая като започва с обтриване на тялото с билкова паста и продълвава с реласкиращ индийски масаж със спеиални масла.
60 мин/95 лв

АЗИАТСКИ МАСАЖ НА 4 РЪЦЕ
Масаж на 4 ръце, изпълнен от двама терапевти, работещи в пълен синхрон. Този масаж включва 6 различни масажни стила – шиацу, тайландски, хавайски, ломи ломи, шведски и балийски, сменящи се на всеки 10 мин.
60 мин / 139 лв

line